Mijn account

Privacyvoorwaarden

Acceptanten: de deelnemers waar de Consument de Schaats Cadeaukaart kan verzilveren. De deelnemers die aangemerkt worden als Acceptanten staan vermeld op www.schaatscadeaukaart.nl .

Schaats Cadeaukaart: een Schaats Cadeaukaart van Sports Gift Card B.V.

Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en houder is van een Schaats Cadeaukaart.

Privacy beleid
Sports Gift Card B.V. hanteert een strikt privacy beleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via deze website, telefoon of op andere wijze worden vrijwillig verkregen. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten Sports Gift Card B.V. Sports Gift Card B.V. draagt er zorg voor dat uw gegevens veilig opgeslagen worden en blijven.

Gebruik en registratie gegevens
Sports Gift Card B.V. registreert de specifieke code van uw Schaats Cadeaukaart als u deze (deels) verzilvert bij een aangesloten winkels voor het controleren van de geldigheid. Dit wordt enkel gebruikt ter controle van de code. Wij gebruiken deze gegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van het doel waarvoor zij is verzameld en verwerkt.

Indien u contact opneemt met de klantenservice per e-mail, dan wel telefonisch uw e-mailadres achterlaat, bewaren wij uw e-mailadres alleen om via uw e-mail op uw vragen te reageren. Wij zullen geen contact met u zoeken via uw e-mailadres voor enig ander doel.

Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden zonder uw toestemming, tenzij Sports Gift Card B.V. daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en Sports Gift Card B.V.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over deze privacy statement of over andere privacy zaken, dan kunt u een e-mail sturen naar info@sports-giftcard.com. U hebt altijd de mogelijkheid om de gegevens die wij van u hebben ontvangen in te zien en/of te wijzigen.

Schaats Cadeaukaart en andere websites
Deze website kan hyperlinks en verwijzingen naar andere websites bevatten. Sports Gift Card B.V. kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement van de website die u bezoekt, indien aanwezig.

Eenzijdig wijzigen privacy beleid
Sports Gift Card B.V. houdt zich het recht voor dit privacy beleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze privacy statement pagina’s doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst inhoudelijk aangepast op 20 september 2021.

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie