Mijn account
donderdag 21 oktober 2021

Schaats Cadeaukaart schiet uit de startblokken

Afbeelding voor categorie

Wie op zoek is naar een geschikt cadeau voor iemand die van schaatsen houdt, hoeft niet meer lang na te denken. Met de lancering van de Schaats Cadeaukaart is er nu één geschenk dat bij élke actieve schaatsliefhebber in de smaak valt. De belangstelling is meteen groot.

De Schaats Cadeaukaart wordt uitgebracht door de uitgevers van onder meer de Fashioncheque en de Sports Gift Card. Nu schiet de Schaats Cadeaukaart uit de startblokken. De cadeaukaart voor iedere schaatsliefhebber is behalve online (www.schaatscadeaukaart.nl) ook verkrijgbaar bij alle schaatsbanen in ons land en bij iedere Primera-shop. De waarde is minimaal € 5,-- en maximaal € 150,--. De Schaats Cadeaukaart is te besteden aan toegang tot de ijsbanen in ons land en aan schaatslessen.

Vijf miljoen Nederlanders
Dennis van Rijkwijk is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Schaats Cadeaukaart. De voorzitter van de Vereniging van Kunstijsbanen Nederland (VKN) is dan ook blij met de lancering. “Schaatsen is nationaal erfgoed, dat niet alleen wij als kunstijsbanen koesteren. Ruim vijf miljoen Nederlanders binden de schaatsen onder. De een incidenteel, de ander met grote regelmaat. Wat is er dan mooier dan een cadeaukaart die met deelname van alle ijsbanen de schaatssport een warm hart toedraagt. Ideaal om te geven, super om te krijgen. Bijvoorbeeld om er met het hele gezin een gezellig én gezond uitje van te maken.”

Feestelijke decembermaand
Woorden waarin Bart van Schijndel zich helemaal kan vinden. Als sportmarketeer is hij samen met de VKN een van de grondleggers van de Schaats Cadeaukaart. “Nederland is een echt schaatsland. Niet gek dan ook dat de Schaats Cadeaukaart meteen al volop in trek is. Ook bij bedrijven die hun relaties en medewerkers op een sportieve wijze willen verrassen. En dat zal de komende maanden enkel en alleen toenemen. Voor de feestelijke decembermaand is de kaart natuurlijk perfect om te geven en hartstikke leuk om te krijgen. Ik denk dan ook zeker dat de Schaats Cadeaukaart het actief schaatsen in ons land opnieuw een extra impuls geeft.”

Voor nadere info: bart.van.schijndel@sports-giftcard.com

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie