Maak plezier op het ijs met Unox en Schaats Cadeaukaart

Maak plezier op het ijs met Unox en Schaats Cadeaukaart

Na het succes van vorig jaar gaan we het nieuwe jaar opnieuw goed inluiden in samenwerking met Unox! Schaats Cadeaukaart en Unox hebben dan ook veel overeenkomsten als echte winterse merken met karakter. De promo-actie: ‘Bij aankoop van 2 Unox producten, ontvang je het 2e schaatskaartje gratis’ is een landelijke actie bij alle filialen van Jumbo van 1 t/m 28 januari 2024. Sla je slag, geniet en maak plezier op het ijs samen met ons!

Over Unox: Al ruim 80 jaar is Unox onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. Het begon allemaal bij een slagersfamilie in Brabant, die het originele recept voor de Unox Rookworst ontwikkelde. Inmiddels zijn veel Nederlandse huishoudens fan van Unox producten. En tegenwoordig niet alleen rookworst, maar ook soep, knaks, snacks en sinds kort zelfs een heus vegetarisch aanbod.

Snel van start? Hieronder vind je de stappen:
1. Koop 2 Unox producten bij Jumbo en bewaar je (digitale) kassabon;
2. Ga naar Unox.nl en vul je gegevens in;
3. Upload je kassabon met daarop 2 Unox producten;
4. Na het versturen krijg je direct een bevestiging met daarin uitgelegd hoe je de voucher (pdf) kunt downloaden met daarin het 2e schaatskaartje gratis;
5. Neem jouw Schaats Cadeaukaart voucher mee naar een van de aangesloten schaatsbanen * en lever hem bij de kassa in;
6. Je betaalt het 1e reguliere kaartje, je krijgt vervolgens toegang voor 2 personen.

Veel schaatsplezier namens het team van Unox en Schaats Cadeaukaart!

*De Schaats Cadeaukaart voucher is in te leveren bij de volgende schaatsbanen: IJsbaan de Scheg, IJsbaan Twente, IJssportcentrum Eindhoven, Schaatsbaan Rotterdam, Optisport Sportboulevard Dordrecht, IJsbaan Kardinge Groningen, Silverdome Zoetermeer, Optisport Kunstijsbaan Breda, Triavium Nijmegen, Jaap Eden IJsbaan Amsterdam, Laco IJsbaan Glanerbrook, 11stedenhaal Leeuwarden, IJsbaan Haarlem, De Uithof Den Haag, De Vechtsebanen Utrecht, IJsbaan De Meent Alkmaar, Ireen Wüst IJsbaan, Optisport IJsbaan De Westfries Hoorn en Thialf Heerenveen.