Over Schaats Cadeaukaart

Nederland wordt steeds sportiever: we worden ons steeds meer bewust van het belang van een actieve levensstijl, gezond eten en leven. De sportparticipatie is in 2019 zelfs gegroeid naar 77%. 74% van de Nederlanders is lid van een sportvereniging of in het bezit van een abonnement bij bijvoorbeeld een fitnesscentrum, dansschool of zwembad. 65% van de Nederlanders sport minimaal een keer per week. In deze tijd willen we graag het sporten en schaatsen in het bijzonder stimuleren, want we zitten al zoveel binnen en het is iedereen duidelijk geworden dat een gezonde en sportieve levensstijl erg belangrijk is. Dit bracht de oprichters op een idee, want als iedereen in deze tijd bewust bezig is met zijn/haar leven: waarom kunnen we elkaar dat niet cadeau geven? Een schaatsliefhebber geef je natuurlijk het liefste een schaats gerelateerd cadeau (in welke vorm dan ook). Naast de Schaats Cadeaukaart zijn wij ook de bedenkers van de Sports Gift Card.

WAT IS EEN SCHAATS CADEAUKAART?
De Schaats Cadeaukaart is een nieuwe cadeaubon in Nederland. Ideaal voor de winterliefhebbers voor een middag op het ijs, een schaatsles of om schaatsbenodigdheden te kopen. De Schaats Cadeaukaart kun je inleveren bij 18 schaatsbanen in Nederland. Geef ijsplezier cadeau!

WAAR KAN IK EEN SCHAATS CADEAUKAART KOPEN?
De Schaats Cadeaukaart is te koop bij de deelnemende ijsbanen en online via onze webshop, Cadeaubon.nl en Primera.nl.

WAAR KAN IK DE SCHAATS CADEAUKAART INLEVEREN?
De cadeaukaart is te besteden bij alle deelnemende ijsbanen en Duo Sports. Afhankelijk van de locatie kan er zowel overdekt als buiten op de lange baan geschaatst worden. Je bent verzekerd van eindeloos schaatsplezier voor zowel jong als oud! Bekijk voor alle deelnemers onze acceptantenpagina.

HOE WERKT HET?
In een winkel betalen: overhandig je de Schaats Cadeaukaart bij de kassa, het bedrag op je Schaats Cadeaukaart wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier betalen.

Back to top