Veelgestelde vragen over zakelijk

Heb je een vraag over de Schaats Cadeaukaart? Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Op welke manier kan ik Schaats Cadeaukaart zakelijk inzetten?

Schaats Cadeaukaart is een uitstekend cadeau wanneer het verhogen van de vitaliteit van je werknemers een belangrijke pijler is binnen je bedrijf. Motiveer je team om meer te bewegen met dit oer-Hollandse cadeau door Schaats Cadeaukaart bijvoorbeeld cadeau te geven als eindejaarsgeschenk of geef het cadeau aan je collega’s, medewerkers en zakelijke relaties voor alle topprestaties. Schaats Cadeaukaart is ook uitstekend in te zetten als incentive voor het behalen van bepaalde doelstellingen.

Kan ik mijn bedrijfsnaam of logo op de verpakking laten zetten?

Het is mogelijk om zowel de Schaats Cadeaukaart verpakking als de pas te personaliseren. Wij bieden deze mogelijkheid aan bij een bestelling vanaf 100 stuks. Voor kosten of andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@schaatscadeaukaart.nl of telefonisch via: +31 (0) 23 212 00 14.

Kan ik mijn zakelijke bestelling achteraf op rekening betalen?

Ja dit kan, de Schaats Cadeaukaartenkunnen echter pas geactiveerd worden nadat de factuur is voldaan. Een cadeaukaart is een product dat na activatie gelijk waarde vertegenwoordigd. 

Wanneer worden de Schaats Cadeaukaarten geactiveerd?

De Schaats Cadeaukaarten kunnen in overleg op een zelf gekozen datum en/of tijdstip worden geactiveerd. Dit kan tegelijkertijd of zelfs in delen. 

Kan ik Schaats Cadeaukaart voor zakelijk gebruik zelf activeren?

Dit kan ook! je kunt een account bij ons aanvragen zodat je Schaats Cadeaukaart op elk gewenst (geef)moment zelf kunt activeren.

Kunnen jullie de Schaats Cadeaukaarten ook versturen naar individuele adressen van onze medewerkers?

Ja dit kan zeker, in overleg verzorgen wij ook de verzending van de cadeaukaarten

Kan ik de Schaats Cadeaukaarten ook digitaal ontvangen?
Ja dit kan! Je ontvangt dan PDF’s met een barcode, kaartnummer en security code. De digitale Schaats Cadeaukaarten kunnen op dezelfde wijze worden gebruikt als de fysieke kaarten.

Andere vragen?

Heb je een andere vraag over Schaats Cadeaukaart  zakelijk, maar staat jouw vraag hier niet bij? Bel ons op +31 (0) 23 212 0014 (op werkdagen van 09:00 - 13:00) of vul ons zakelijk contactformulier in. We helpen je graag verder!

Back to top