Besteden

Kies zelf waar jij jouw Schaats Cadeaukaart gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

IJsbaan De Scheg

Schaats de winter in op de ‘meest gezellige kunstijsbaan van Nederland’ en rijd een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan. Op het middenterrein is genoeg ruimte om te oefenen met een rekje of pirouettes te draaien op kunstschaatsen.

Sportief of recreatief, na alle inspanning is er natuurlijk de gelegenheid om bij de open haard in het Schaatscafé een lekkere kop warme chocolademelk te drinken of warme hap te nuttigen. Vanuit het Schaatscafé heeft u zicht op de kunstijsbaan en kunt u ook het naastgelegen zwembad zien liggen!

Wist u dat ijsbaan De Scheg als een van de weinige Nederlandse ijsbanen over een officiële curlingbaan beschikt? Hier kunnen zowel recreanten als wedstrijdspelers genieten van spelplezier op de gloednieuwe 43 meter lange baan. De officiële granieten stenen en bezems staan voor u klaar, tot snel!

Hoe kan ik mijn cadeaukaart besteden bij IJsbaan De Scheg?
De cadeaukaart is in te leveren bij de kassa van de ijsbaan.

 

Back to top