Besteden

Kies zelf waar jij jouw Schaats Cadeaukaart gaat besteden! Ga jij hem besteden bij jouw ijsbaan in de buurt of kies je liever een schaatsles? Bekijk hier welke deelnemers de Schaats Cadeaukaart accepteren: in de winkel, online of op een sportlocatie.

Optisport Sportboulevard Dordrecht

Optisport Sportboulevard Dordrecht wordt geëxploiteerd door Optisport Exploitaties Nederland. Een organisatie dat meer dan 300 accommodaties in de sport en leisure risicodragend exploiteert, waaronder drie ijsbanen. Optisport Sportboulevard Dordrecht heeft naast een 275 meter bovenbaan ook een 30×60 baan en 30x20 baan. De kunstijsbaan staat bekend om zijn uitstekende wedstrijdfaciliteiten, internationale sportevenementen en gerichte service die verleend wordt om tot een goed evenement te komen. Tevens is de Optisport Sportboulevard een proeftuin voor vernieuwingen in de breedste zin voor de individuele schaatser en de wedstrijdgebruikers.

Wij brengen je in beweging. Daarnaast bieden wij diverse kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes en teambuilding aan in de breedste zin van het woord. Vele bedrijven hebben wij middels verschillende clinics een fantastische dag bezorgd in Dordrecht.

Hoe kan ik mijn cadeaukaart besteden bij Optisport Sportboulevard Dordrecht?
De cadeaukaart is in te leveren bij de kassa van de ijsbaan.

Back to top