Sluiten
Sluiten

Kies je verpakking

  1. Schaats Cadeaukaart wit
    Schaats Cadeaukaart wit

    Van 5,-

    Tot 150,-

Beleef nostalgisch ijsplezier met de Schaats Cadeaukaart
Verras vrienden en familie met ijsplezier en geef een gezellige middag schaatsen. Het is de ultieme cadeaukaart om iemand te laten genieten van winterse gezelligheid, knisperende kou en warme chocolademelk. Bestel de Schaats Cadeaukaart gemakkelijk online en geef het schaatsavontuur cadeau. De cadeaukaart is te besteden bij 18 ijsbanen in Nederland: laat de gezelligheid beginnen!

Hoe werkt het?
De Schaats Cadeaukaart bestellen doe je in een paar simpele stappen. Selecteer de cadeaukaart en kies een gewenst bedrag van €5 tot €150. Personaliseer het schaatscadeau met een persoonlijke boodschap en een leuk cadeauzakje. Vervolgens laat je de cadeaukaart direct naar de gelukkige ontvanger sturen of ontvang deze zelf om persoonlijk te overhandigen. Wanneer je jouw bestelling plaatst vóór 14:00 uur op werkdagen, dan heb je de Schaats Cadeaukaart de volgende dag in huis! 

Zakelijk cadeau: koek en zopie met ‘t team!
Geef de Schaats Cadeaukaart ook als zakelijk cadeau. Ga met je medewerkers, collega’s of zakelijke partners voor een sportieve activiteit op het ijs. Het is een origineel idee voor een ontspannen teamuitje en om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een heerlijke schaatservaring. Het is ook mogelijk om een schaatsles te boeken of om de schaatscadeaukaart te geven als eindejaargeschenk aan medewerkers.

Back to top